Twitter iPhone Uygulamalari


iPhone Uygulamaları

Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız, kullanabileceğiniz sayısız seçenek bulunuyor. Hepsine burada yer vermemiz mümkün değil, ancak en popülerlerini burada topladık:

Tweetie: En popülerlerden bir tanesi. Birçok özelliği barındırıyor, farklı hesaplara tweet girişi, tweet'leri, cevapları kolaylıkla organize etme bunlardan bazıları. İsteyebileceğiniz her fonksiyonu içeriyor, bu iyi yanı. Kötü yanı ise 3$'lık fiyata sahip olması ve tweet'leri ön belleğinde barındırmaması.

Twittelator Pro: Gizmodo tarafından tavsiye edilen bu uygulamada da isteyebileceğiniz herşey var: arama, özel gruplar, çoklu hesap desteği, vb. 5$'lık fiyatı ise eksi hanesine not olarak düşülüyor. Ancak Twittelator'ın daha az özellikli ücretsiz versiyonu da bulunuyor.

Twitterific: Tüm tweet'leri, @ cevaplarını ve DM'leri tek bir akış içerisinde gösteren Twitterific'in kolay okunabilir yapıya sahip olması en beğenilen özelliği. Tweet yazmaktan çok okumaya odaklanmış bu uygulama diğer önemli fonksiyonları bünyesinde barındırmıyor. Hem ücretsiz hem de 10$'lık versiyonu bulunuyor, ancak her ikisinin de birbirinden farkı yok gibi.

TwitterFon: Tam donanımlı ve bedava uygulamalardan bir tanesi. TwitPic desteği, arama, kolay okunabilir arayüz ve hızlı yüklenme artı yönleri arasında yer alıyor. Çoklu hesap ve tema desteğinin olmaması ise kötü.

Yorum Gönder

CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright Twitter EX
Yukarı Çık